Vés al contingut

LACKESTUC, amb una sòlida trajectòria en el tractament i decoració de la fusta, ofereix tot tipus d'acabats en el vernissat i lacatge del moble

Gràcies a la nostra llarga trajectòria en la indústria de la pintura industrial, el moble i la decoració, assessorem en tota mena d'aplicacions i els seus respectius acabats, per a així poder satisfer les necessitats dels nostres clients.

Els nostres serveis

Barnizados

Especialitzats en el vernissat, apliquem aquesta tècnica sobre qualsevol superfície de mobiliari, en qualsevol tipus d'acabat, natural, amb tints, decapats, vernissos a l'aigua, poliuretans, acrílics… Per a interior o exterior. Ignífugs.

Lacatge

Especialitzats en el lacatge i en acabats en altes lluentors, els nostres acabats d'alta qualitat i durabilitat, s'adapten per complet a cadascun dels nostres clients. Maquinària industrial especialitzada per a tota mena d'acabats. Mat o brillant.

Pintura industrial

El pintat industrial amb pintura líquida és idoni per a ser aplicat sobre superfícies, tant de metall, ferro, inoxidable, petites estructures, i en decoració de mobiliari urbà o peces de decoració en mobiliari d'interior.

Sobre nosaltres

Lackestuc, amb una solida trajectòria en el tractament i decoració de la fusta, ofereix tot tipus d'acabats en el vernissat i lacatge del moble.

Gràcies a la nostra llarga trajectòria en el sector industrial del moble, assessorem en tota mena d'aplicacions i els seus respectius acabats, per a així poder satisfer les necessitats dels nostres clients.

Ets particular?

T'agradaria donar-li un nou estil? Actualitza els teus mobles amb nosaltres. Treballem sobre qualsevol tipus de fusta o superfície, interior o exterior.

Lackestuc és per a tu per a temes relacionats amb:

Pintor Pintura Pintura industrial Bages Barcelona Catalunya Manresa Mobles Portes Estands Decoració Fabrica mobles Disseny espais únics Lacat armaris Lacat expositors Vernissat armaris Vernissats expositors Tarimes Fabricació Sèries Mobles hotels Fabricació mobles hotels lacat Construcció fires lacat pintura Vernissos Ecològics Vernissat de Mobles Decapat de Mobles i Portes a Barcelona Tractaments de Mobiliari Exterior Vernissats Ignífugs Lacatge de Mobles Lacat de Portes en Blanco Daurem els teus mobles Polit d'Alta Lluentor Polida alta lluentor polida Restauració de Mobles Acabats Vintage…